Recepten
Bijgerecht
Recept
De perfecte gevulde zoete aardappel
Deze gevulde zoete aardappels met spekjes zijn heerlijk en makkelijk te maken. De zoete aardappels worden in de oven geroosterd tot ze zacht zijn, waarna ze gevuld worden met gesmolten Parmezaanse kaas, crème fraîche, gebakken spekjes en lente-ui. Het resultaat is een smaakvolle combinatie van zoet en hartig, perfect als bijgerecht. Simpel, maar gegarandeerd een hit aan tafel!
Gang | Bijgerecht |
---|---|
Keuken | |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Oventijd | 50 min |
Totaal | 1 uur |
Benodigdheden
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Oven op 180 °C
Ingrediënten
- 2 zoete aardappels
- Handvol geraspte Parmezaanse kaas
- 2 el crime fraîche
- 125 gr gerookte spekblokjes
- 2 lente-uitjes