Recepten
Voorgerechten
Vis
Glutenvrij
Recept
Garnalen met avocadomousse en paprika
Garnalen met avocadomousse en paprika is een fris en smaakvol voorgerecht dat perfect is voor een diner met vriendinnen. De rijpe avocado's worden geprakt met citroensap, zout, peper, en gebakken paprikablokjes, en vervolgens gegarneerd met knapperige rucola. Grote garnalen worden kort gebakken met knoflook en olijfolie, en vervolgens mooi op de avocadomousse gepresenteerd. Dit gerecht biedt niet alleen een heerlijke combinatie van smaken, maar ziet er ook prachtig uit op het bord. Perfect voor een snelle, makkelijke en indrukwekkende maaltijd.
Gang | Voorgerecht |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 3 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 5 min |
---|---|
Totaal | 15 minuten |
Ingrediënten
- 6 grote garnalen
- 2 rijpe avocado’s
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- handje rucola melange
- 1 lenteui
- kwart rood pepertje
- sap van een halve citroen
- 2 teentjes knoflook, geperst
- olijfolie
- zeezout
- peper