Recepten
Bakken
Nagerechten
Glutenvrij
Zuivelvrij
Taarten
Recept
Glutenvrije en zuivelvrije bosbessentaart
Taart bakken zonder oven. Zo makkelijk en lekker kan het zijn! Bovendien is dit een gezond taartje doordat het vrij is van geraffineerde suikers.
Gang | Gebak |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 8 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Koeltijd | 2 uur |
Totaal | 2 uur, 20 min |
Benodigdheden
- Springvorm
Ingrediënten
- Voor de bodem:
- 100 gram Medjool dadels
- 75 gram amandelen
- snufje zout
- Voor de topping:
- 160 gram ongezouten cashewnoten
- sap van 1/2 tot 1 citroen (proef de vulling even, naar smaak meer citroen)
- 2 theelepels vanille extract
- 65 gram kokosolie
- 25 gram kokosbloesemsuiker
- 150 gram bosbessen