
Recept
Glutenvrije en zuivelvrije bosbessentaart
Taart bakken zonder oven. Zo makkelijk en lekker kan het zijn! Bovendien is dit een gezond taartje doordat het vrij is van geraffineerde suikers.
Gang | Gebak |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 8 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Koeltijd | 2 uur |
Totaal | 2 uur, 20 min |
Benodigdheden
- Springvorm
Ingrediënten
- Voor de bodem:
- 100 gram Medjool dadels
- 75 gram amandelen
- snufje zout
- Voor de topping:
- 160 gram ongezouten cashewnoten
- sap van 1/2 tot 1 citroen (proef de vulling even, naar smaak meer citroen)
- 2 theelepels vanille extract
- 65 gram kokosolie
- 25 gram kokosbloesemsuiker
- 150 gram bosbessen