Recepten
Glutenvrij
Vis
Lunch
Recept
Glutenvrije kibbeling
Houd jij ook zo van kibbeling? Met dit recept maak je ze helemaal zelf, en zijn ze misschien nog wel lekkerder dan die van de visboer!
Gang | Lunch, borrelhapje |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 8 min |
---|---|
Totaal | 13 min |
Benodigdheden
- Wokpan
- Mengkom
- Snijplank
- Keukenpapier
Ingrediënten
- Voor de kibbeling:
- 250 gram glutenvrij meel naar keuze
- 2 eieren
- 2 theelepels bakpoeder
- 275 ml plantaardige melk naar keuze
- 500 gram kabeljauwfilet
- 400 ml zonnebloemolie om in te frituren
- De viskruiden:
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel gemalen nootmuskaat
- ½ theelepel gemberpoeder
- cayennepeper naar smaak