
Recept
Glutenvrije kibbeling
Houd jij ook zo van kibbeling? Met dit recept maak je ze helemaal zelf, en zijn ze misschien nog wel lekkerder dan die van de visboer!
Gang | Lunch, borrelhapje |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 8 min |
---|---|
Totaal | 13 min |
Benodigdheden
- Wokpan
- Mengkom
- Snijplank
- Keukenpapier
Ingrediënten
- Voor de kibbeling:
- 250 gram glutenvrij meel naar keuze
- 2 eieren
- 2 theelepels bakpoeder
- 275 ml plantaardige melk naar keuze
- 500 gram kabeljauwfilet
- 400 ml zonnebloemolie om in te frituren
- De viskruiden:
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel gemalen nootmuskaat
- ½ theelepel gemberpoeder
- cayennepeper naar smaak