
Recept
Glutenvrije taart met bosbessen en limoen en suikervrij glazuur
Een heerlijk frisse taart de door het gebruik van stevia suikervrij is. Zeker de moeite waard!
Gang | Taart |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | ca 8 punten |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 35 min |
---|---|
Totaal | 55 min |
Ingrediënten
- 4 eieren
- 60 gram stevia kristalsuikervervanger
- 150 gram amandelmeel
- sap van 1 limoen
- rasp van 1 limoen
- 1/4 theelepel kardemom poeder
- 1/2 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel baking soda
- snuf zout
- Nodig voor glazuur:
- 4 eetlepels poedersuikervervanger
- 1 eetlepel plantaardige melk
- 1 eetlepel griekse yoghurt
- handje verse bosbessen