Recept
Glutenvrije wrap met kikkererwten, avocado en spinazie
Dit vegetarische recept is zo lekker, dat je niet eens door hebt dat er geen vlees in zit!
| Gang | Hoofdgerecht, lunch |
|---|---|
| Keuken | Mexicaans |
| Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd
| Bereidingstijd | 30 min |
|---|---|
| Totaal | 30 min |
Benodigdheden
- Bakpapier
- Kommetje
- Platte borden
Ingrediënten
- 150 gram glutenvrij meel, bijvoorbeeld boekweitmeel of zelfrijzend bakmeel
- 125 ml lauwwarm water
- 400 gram kikkererwten
- 2 avocado’s
- 2 flinke handen verse spinazie
- 1/2 citroen
- 200 gram griekse yoghurt
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel sambal
- peper en zout