Recepten
Bakken
Koeken
Glutenvrij
Recept
Haverkoekjes
Deze haverkoekjes zijn een eenvoudig en heerlijk recept, perfect voor iedereen die glutenvrij en lactosevrij wil eten. Gemaakt met glutenvrije havermout, rijstmeel, kokosbloesemsuiker en kokosolie, zijn deze koekjes knapperig en smaakvol. Het gebruik van lactosevrije yoghurt maakt ze lekker luchtig en ideaal voor bij de thee of koffie. Ze zijn pas echt knapperig als ze volledig afgekoeld zijn, dus wacht even voor je ervan gaat genieten!
Gang | Koeken |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Ca. 15 koekjes |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 30 min |
---|---|
Totaal | 45 minuten |
Ingrediënten
- 200 gram glutenvrije havermout of glutenvrije havervlokken
- 30 gram rijstmeel
- 35 gram kokosbloesemsuiker
- 1 theelepel bakpoeder
- ½ theelepel baking soda
- snufje zout
- 40 gram kokosolie (wegen voor je het smelt)
- 140 gram lactosevrije halfvolle yoghurt