Bekijk hier 250+ Christmas Deals > Shop NU
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL
Voor 22:30 besteld, is morgen in huis
In 10+ jaar meer dan 1+ miljoen klanten geholpen
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL
Recepten Vegetarisch Hoofdgerechten Lunch Hartig

Dit naanbrood met pesto en gegrilde groenten is su-per lekker als avondmaaltijd. Je bent ongeveer een 20-30 minuten bezig, maar terwijl de groenten grillen en het naanbrood in de oven zit, kun jij mooi wat anders doen. Lekker veel groenten en je kunt naar smaak natuurlijk nog andere groenten of kruiden toevoegen.

Recept

Naanbrood met pesto en gegrilde groenten

Naanbrood met pesto en gegrilde groenten is een snel en smakelijk vegetarisch gerecht, perfect voor lunch of diner. Het naanbrood wordt besmeerd met pesto en belegd met gegrilde aubergine, paprika, rode ui en tomaat, en vervolgens gegarneerd met geraspte kaas. Na 10 minuten in de oven ontstaat een kleurrijke, pizza-achtige maaltijd boordevol smaak.

Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Bereidingstijd

Bereidingstijd 15 min
Oventijd 10 min
Totaal 25 minuten

Benodigdheden

  • Grillpan
  • Platte borden

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 1 rode paprika
  • 1 aubergine
  • 1 gele paprika
  • ongeveer 100 gram pesto (bekijk hier een pestorecept)
  • 1 tomaat
  • halve rode ui
  • 2 handjes geraspte kaas

Hoe maak je naanbrood met pesto en gegrilde groenten?

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    2. Snijd de aubergine door de helft en over lengte in plakken. Snijd de rode en gele paprika’s in grove stukken. Grill de aubergine en paprika in ongeveer 8-10 minuutjes.
    3. Snijd de rode ui in halve ringen en snijd de tomaat in plakjes.
    4. Besmeer de naanbroden met pesto. Leg hier de aubergine, rode paprika en gele paprika op als ze gegrilld zijn. Maak af met de ui en garneer met geraspte kaas.
    5. Zet ongeveer 10 minuten in de oven (liefst met bovengrill) tot de kaas gesmolten is.  

1