Recepten
Hoofdgerechten
Vis
Glutenvrij
Recept
Noodles met zalm en broccoli
Deze noodles met zalm en broccoli zijn een snelle, voedzame Aziatische maaltijd. Kook de broccoli en noodles, terwijl je de zalm in blokjes snijdt. Roerbak de knoflook en broccoli, voeg de noodles en zalm toe en breng op smaak met sojasaus. Haal van het vuur, voeg avocado en sesamolie toe en garneer met sesamzaadjes. Dit gerecht is ideaal voor een diner, maar ook perfect om de volgende dag koud als lunch te eten!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Aziatisch |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 30 minuten |
Benodigdheden
- Wokpan
- Kookpan
- Avocadosnijder
Ingrediënten
- 200 gram zalm
- 150 gram glutenvrije noodles of spaghetti
- 1 broccoli
- 1 avocado
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel glutenvrije sojasaus (tamari)
- 1 eetlepel sesamzaadjes
- 1 scheutje sesamolie