Recepten
Hoofdgerecht
Gezond
Pasen
Vegetarisch
Recept
Vegetarische lasagne met aubergine
Aubergine lasagne is super makkelijk te maken en het is ook nog eens ontzettend voedzaam. Dit vegetarische recept bevat extra veel groenten. De standaard lasagnebladen zijn vervangen voor lagen aubergine en daardoor is het een lekker koolhydraatarm gerecht.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | 2/3 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Oventijd | 25 min |
Totaal | 45 min |
Ingrediënten
- 2 aubergines
- 1 courgette
- 2 paprika’s (rood en geel bijv.)
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 pakje passata di pomodoro (500 gram)
- 1 eetlepel oregano
- 1 eetlepel gedroogde basilicum (of lekker verse blaadjes)
- 60 gram geraspte geitenkaas (zorg dat je vegetarische kaas gebruikt)
- snuf zout