Pasta Droogrek

Een pasta droogrek is een handig instrument om uw vers gemaakte pasta te laten drogen. De droogrekken zijn gemaakt van onder andere hout en kunststof. Bij ons vindt u negen verschillende pasta droogrekken die u eenvoudig online kunt bestellen!

Filter op:

Pasta Droogrek

Gezellig met het gezin een middagje pasta gemaakt? Droog uw verse lasagne, spaghetti of papardelle met één van onze handige pasta droogrekken en geniet elke avond van uw zelfgemaakte pasta. 

Pasta droogrek hout of RVS

Cookinglife heeft diverse soorten pasta droogrekken in het assortiment. We hebben traditionele beukenhouten pasta droogrekken voor een Italiaanse sfeer in de keuken. En onze praktische RVS pasta droogrekken zijn snel  in elkaar te schuiven en gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Pasta droogrek voor het drogen van pasta

U hoeft niet nooit meer uw keuken vol te hangen met verse pasta, wanneer u een pasta droogrek van Cookinglife bestelt. Als U kunt uw zelfgemaakte pasta maakt kunt u het direct koken, maar het is ook mogelijk om de pasta te drogen voor een langere houdbaarheid.  Hang uw zelfgemaakte pasta twee dagen over het pasta droogrek en bewaar het daarna in een afsluitbare bak. Zo kunt u, met een middagje pasta maken, elke avond verse pasta eten.

Pasta droogrek kopen?

Koop veilig en eenvoudig uw pasta droogrek online bij Cookinglife.nl. In onze webwinkel vindt u diverse producten die essentieel zijn bij het maken van verse pasta. Naast onze pasta droogrekken hebben wij ook pastamachines, pastamachine opzetstukken en pasta-sets met handige artikelen voor het bereiden en het serveren van uw eigen gemaakte pasta!