Pastamachine

Filter op:

Pastamachine

Weet u de weg wel in de Italiaanse keuken? Maak indruk op uw vrienden en familie met uw zelfgemaakte pasta! Bij Cookinglife vindt u een ruim aanbod aan hoogwaardige pastamachines van allerlei bekende merken. Met elke machine kunt u pasta draaien in verschillende diktes, vormen en lengtes. Zo zet u binnen een mum van tijd uw gasten de lekkerste zelfgemaakte pasta voor! Bestel direct online en u hebt de pastamachine binnen een enkele werkdagen al in huis!

Pastamachine kopen

Bij Cookinglife zit u goed als u een pastamachine wilt kopen. Met een pastamachine kunt u verschillende pastagerechten maken zoals lasagne, tagliatelle en tagliolini. Klem de machine vast op de tafel en u maakt het deeg in welke vorm u maar wilt. Voor meer vormen zijn er bij ons diverse opzetstukken verkrijgbaar. Naast de reguliere machines kunt u bij ons ook een pastamachine kopen in allerlei moderne kleuren.

Tip! Als u de pasta niet gelijk gaat koken kunt u het drogen op een pasta droogrek verkrijgbaar in onze webwinkel. Weet u al welke pastamachine u wilt kopen? Cookinglife helpt u graag de juiste keuze te maken.

Imperia pastamachine

Een van de hoogwaardige pastamachines bij Cookinglife is de Imperia pastamachine. Het merk heeft ervaring met pastamachines sinds 1932. Vaak worden de pastamachines compleet geleverd met opzetstukken maar deze zijn ook los bij ons verkrijgbaar. Creëer uw pasta in diverse vormen met een opzetstuk voor pastamachine van verschillende merken. Voor een goede en betrouwbare Imperia pastamachine kunt u bij Cookinglife terecht!

Marcato pastamachine

Het merk Marcato specialiseert zich in alles rondom pasta. De Marcato pastamachine is verkrijgbaar in verschillende unieke kleuren bij Cookinglife. Of u nu op zoek bent naar een moderne goudgele pastamachine of een blauwe, u vindt het in onze webwinkel! De Marcato pastamachine is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en een echte eyecatcher in uw keuken. Wilt u een complete pastaset? Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. Zo maakt u uw Italiaanse kookervaring compleet!

Elektrische pastamachine

Wilt u lekker snel een pasta draaien? Dan kunt u bij Cookinglife een elektrische pastamachine kopen. Met gemak zet u de machine op het aanrecht en met verschillende snijwalsen draait de elektrische pastamachine eenvoudig uw pasta in allerlei vormen. De machine is ook uit te breiden met een ravioli opzetstuk en een gnocchi maker. Bij Cookinglife kunt u achteraf betalen. Dus twijfel niet langer en ontvang uw elektrische pastamachine snel thuis!