Percolator

De heerlijkste koffie maakt u gemakkelijk met de Percolator. Hiermee krijgt u koffie met een heerlijke aroma. Koop deze nu voordelig in onze webwinkel!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Percolator

Met een percolator zet u op een ambachtelijke en klassieke manier uw koffie. Deze manier van koffiezetten is vrij eenvoudig u hoeft alleen de pecolator met de juiste hoeveelheid koffie en water te vullen en op het fornuis te zetten. Na een paar minuten heeft u dan heerlijke koffie met een lekker aroma, die door de hele keuken te ruiken is.

Percolator Bialetti

Bent u op zoek naar een percolator van topkwaliteit, dan kunt u kiezen voor een percolator Bialetti. Bialetti is een Italiaans topmerk met een ruim assortiment percolators geschikt voor elke warmtebron, dus ook speciaal voor inductie. U kunt kiezen uit verschillende maten. Zo is er een percolator Bialetti voor 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10 en 12 kopjes koffie. Met deze percolator maakt u de perfect Italiaanse espresso en deze serveert u natuurlijk in een prachtig espressoglas.

Percolator inductie

Heeft u geen gasfornuis maar inductie, dan kunt u kiezen voor de percolator inductie. Deze percolator is speciaal voor inductie gemaakt. Ook als u kiest voor een percolator inductie heeft u ruime keuze uit verschillende types en maten. Met deze percolator maakt u de heerlijkste espresso of cappuccino. Het perfect laagje schuim voor uw cappuccino maakt u met een van onze melkopschuimers. Om deze vervolgens in een prachtig cappuccinoglas te schenken en het helemaal af te maken met een dun laagje cacao.

Percolator kopen

Wilt u een percolator kopen? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment percolators  van topmerken. U heeft keuze uit verschillende typen, maten en kleuren. Voor iedereen hebben wij de perfecte percolator. Een percolator kopen doet u gemakkelijk en snel via onze webshop! U betaalt bij ons veilig via iDeal of Afterpay.