×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Pizzaschep

6 producten

Pizzaschep

Bent u gek op pizza? En bakt u deze het liefst zelf thuis? Met een pizzaschep is het nu nog makkelijker om een pizza uit uw oven of steenoven te halen. Bij Cookinglife vindt u zowel exemplaren met een korte als een lange steel. Zo bestelt u ook als restauranthouder al uw benodigdheden voor het bereiden en presenteren van de heerlijkste pizza's eenvoudig online. Naast een pizzaschep kunt u ook bij ons terecht voor diverse pastamachines en pizzaborden.

Pizzaschep RVS

Cookinglife heeft pizzascheppen van diverse materialen en lengtes in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor een pizzaschep van RVS met een korte of lange steel of voor een model van roestvrij staal of aluminium. RVS is sterker en stijver dan aluminium, maar daardoor ook wat zwaarder. De pizzaschep is een multifunctioneel keukeninstrument dat u ook kunt gebruiken voor taarten en andere culinaire creaties uit de oven. Cookinglife heeft verschillende modellen waarmee u uw creaties moeiteloos van uw pizzaplaat afhaalt.

Pizzaschep hout

Als u gebruik maakt van een pizzaschep van hout, wordt de steel niet te snel te heet. Hout geleidt de warmte namelijk minder goed dan ijzer, staal of aluminium. Bij Cookinglife kunt u kiezen uit uitvoeringen met een metalen of een houten blad. Bent u op zoek naar een scherpe prijs? Dan kunt u in onze webshop ook eenvoudig een set bestellen met een korte pizzaschep van hout en een praktische pizzasteen.

Pizzaschep gebruiken

Wanneer u liever uw eigen pizza bakt, neemt u de pizza gemakkelijk uit de oven met een pizzaschep. Het gebruik van een pizzaschep is erg handig om uw pizza in de oven te plaatsen, maar uiteraard ook om uit de oven te halen. Het handigste is om de pizza er met een ovenschep uit te halen. Op deze manier blijft uw pizza heel en verbrandt u uw vingers niet!

Pizzaschep kopen?

Voor een handige pizzaschep zit u goed bij Cookinglife! Wij hebben zowel professionele pizzascheppen met lange steel voor in de horeca als kleine pizzascheppen om uw pizza’s thuis uit de oven te halen. Bij ons profiteert u van scherpe online prijzen en betaalt u dus nooit teveel voor uw pizzaschep en andere kookartikelen.
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven