Pizzaschep

Bent u gek op pizza? En bakt u deze het liefst zelf thuis? Met een pizzaschep is het nu nog makkelijker om een pizza uit uw oven of steenoven te halen. Een pizzaschep koopt u eenvoudig bij Cookinglife!

Filter op:

Pizzaschep

Pizzaschep

Naast de verschillende pastamachines en pizzaborden kunt u ook bij ons terecht voor pizzascheppen. In ons assortiment bevinden zich pizzascheppen van diverse materialen en lengtes. Een pizzaschep gebruikt u om uw pizza in de oven te stoppen, maar uiteraard ook om uw pizza uit uw oven of steenoven te halen.

Pizzaschep RVS

Cookinglife heeft pizzascheppen van diverse materialen en lengtes in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor een pizzaschep met een korte of lange steel en voor een model van roestvrij staal of aluminium. Een pizzaschep van RVS is wat sterker en stijver dan aluminium en daardoor ook wat zwaarder.

De Pizzaschep RVS met zwarte greep is een vierkante pizzaschep waardoor andere platte producten ook een prima doelgroep zijn voor deze pizzaschep. Dit maakt de pizzaschep dus een multifunctioneel keukeninstrument. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het verplaatsen van taarten, het uit de oven halen van pannen en kan ook gebruikt worden als spatel voor de grill.

Pizzaschep gebruiken

Wanneer u liever uw eigen pizza bakt, neemt u de pizza gemakkelijk uit de oven met een pizzaschep. Het gebruik van een pizzaschep is erg handig om uw pizza in de oven te plaatsen, maar uiteraard ook om uit de oven te halen. Het handigste is om de pizza er met een ovenschep uit te halen. Op deze manier blijft uw pizza heel en verbrandt u uw vingers niet!

Pizzaschep kopen?

Voor een handige pizzaschep zit u goed bij Cookinglife! Wij hebben zowel professionele pizzascheppen met lange steel voor in de horeca als kleine pizzascheppen om uw pizza’s thuis uit de oven te halen. Bij ons profiteert u van scherpe online prijzen en betaalt u dus nooit teveel voor uw pizzaschep en andere kookartikelen.