Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Pizzasteen

6 producten

Pizzasteen

Bent u dol op knapperige pizza’s uit een houtoven? Deze maakt u nu eenvoudig zelf met een pizzasteen van Cookinglife! De steen neemt vocht op uit het deeg waardoor uw pizza een heerlijk krokante bodem krijgt. Serveer uw pizza’s na het bakken op onze stijlvolle pizzaborden en uw diner wordt gegarandeerd een succes! U vindt de borden, pizzasteen en vele andere soorten keukengerei en servies in ons uitgebreide assortiment.

Pizzasteen oven

Wij raden u aan de pizzasteen in de oven te leggen voor u deze aanzet. Zo kan de steen tegelijk met de oven opwarmen. Als u de steen er pas na het voorverwarmen in plaatst, kan de pizzasteen breken door de snelle overgang in temperatuur. Geef de steen de tijd om goed op te warmen. Laat daarom na het voorverwarmen de pizzasteen in de oven liggen en leg pas na een kwartier de pizza erop. Zo bereikt u het allerbeste resultaat.

Pizzasteen met houder

Wilt u uw pizza gemakkelijk op tafel zetten? Dat kan met een pizzasteen met houder! Door de handige handvatten kunt u deze steen eenvoudig uit de oven halen. Om pijnlijke handen te voorkomen, kunt u hiervoor onze prettige ovenwanten gebruiken. Een pizzasteen met houder is bijzonder stijlvol en zeer praktisch. Ten eerste blijft de pizza langer warm doordat deze op de steen ligt. Daarnaast kunt u aan tafel de pizza snijden en direct uitdelen aan uw gasten. Vervolgens hoeft u nog maar één ding te doen: genieten van uw heerlijk krokante pizza!

Pizzasteen schoonmaken

U kunt heel eenvoudig uw pizzasteen schoonmaken. Etensresten krabt of poetst u er eenvoudig af. Doe dit wel pas nadat de steen is afgekoeld. Het is verstandig om de steen niet met water te reinigen. De pizzasteen zuigt dit water op waardoor deze bij een volgend gebruik gemakkelijker breekt. Als u uw pizzasteen gaat schoonmaken kan het zijn dat er verkleuringen of vlekken op zitten. Dit komt, zeker bij veelvuldig gebruik, vaak voor en is heel normaal. De verkleuringen hebben geen enkele invloed op de smaak van uw pizza, zodat u de volgende keer gewoon weer de heerlijkste pizza’s maakt!

Pizzasteen kopen

Cookinglife is dé winkel voor al uw keukengerei en servies. U kunt bij ons voordelig online uw pizzasteen kopen. Wilt u graag meerdere pizza’s tegelijk bakken, maar past dit niet in uw oven? Dan hebben wij voor u ook handige pizzaplaten met meerdere lagen. Onze producten kunt u niet alleen online bestellen, maar ook in onze winkel in Groningen kopen. U bent hier van harte welkom om ons assortiment te bekijken en uw pizzasteen te kopen.

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven