Poffertjespan

Gezellig met het hele gezin poffertjes maken? Dat kan met een poffertjespan van Cookinglife! Bij ons vindt u diverse soorten poffertjespannen. Ook vindt u er cadeausets erg leuk om te geven en te ontvangen! Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig in onze webshop!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

Poffertjespan

Poffertjes zijn niet alleen een lekkernij maar ook nog een echt Hollandse traditie. Poffertjes zijn altijd een succes! Voor kinderfeestjes of gewoon als tussendoortje! Wilt u gezellig met het hele gezin poffertjes maken? Koop dan een poffertjespan bij Cookinglife! Met een poffertjespan maakt u thuis eenvoudig poffertjes. Een poffertjespan heeft kuiltjes in de bodem waarin u het beslag kunt spuiten. Zowel de luxe gietijzeren poffertjespan voor inductie of gas als een elektrische poffertjespan vindt u in onze webwinkel.

Gietijzeren poffertjespan

Gezellig thuis poffertjes maken? Dan gebruikt u daarvoor een gietijzeren poffertjespan. Gietijzer zorgt er namelijk voor dat de warmte goed verspreid wordt over de gehele pan. Doordat de poffertjespan over een dikke bodem beschikt, is deze bestand tegen hoge temperaturen en bakken uw poffertjes niet snel aan. Het materiaal is duurzaam zodat de pan nog jarenlang meegaat en u de lekkerste poffertjes op tafel kunt zetten! Bij Cookinglife vindt u gietijzeren poffertjespannen voor scherpe prijzen!

Elektrische poffertjespan

Wanneer u een elektrische poffertjespan aanschaft kunt u waar en wanneer u maar wilt overheerlijke poffertjes maken wanneer u daar zin in heeft. Erg handig om mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer u met het gezin op vakantie gaat! Cookinglife biedt elektrische poffertjespannen aan voor een scherpe prijs. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment!

Poffertjespan cadeauset

De poffertjespan cadeauset is een leuk geschenk voor velen. De poffertjespan cadeauset bestaat uit poedersuiker, een beslagflesje, poffertjesmix, poffertjesvork en kwast waardoor u een compleet cadeau kunt geven. Voor een poffertjespan cadeauset, kunt u kiezen uit de volgende soorten pannen: elektrische poffertjespan cadeauset, gietijzeren poffertjespan cadeauset en inductie poffertjespan cadeauset.

Poffertjespan kopen?

Heeft u al zin gekregen om poffertjes te maken? Koop dan een poffertjespan in onze kookwebwinkel. En wilt u naast poffertjes ook wat anders proberen? Cookinglife heeft ook een muffinpan in het assortiment voor het maken van 7 muffins.