Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Porseleinen borden

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Porseleinen borden

Wilt u uw tafel dekken op een stijlvolle manier? Dan zijn de porseleinen borden van Cookinglife een echte aanrader! Van oudsher staat porselein bekend als een stevig materiaal. Doordat het stralend wit is en op een subtiele manier doorschijnt, heeft het een elegante uitstraling. In het ruime assortiment van onze webwinkel vindt u verschillende soorten porseleinen borden in drie kwaliteitsklassen. De basisingrediënten zijn hetzelfde (kaolien, kwarts en veldspaat). Bij de porseleinen borden van hogere kwaliteit is een percentage beenderas toegevoegd. Daardoor is de witheid hoger, maar het gewicht lager. Bekijk ons ruime assortiment met kwaliteitsmerken als Arzberg, Maxwell & Williams en Royal Doulton!

Porseleinen borden opwarmen

Door de hoge kwaliteit van de grondstoffen is porseleinen borden opwarmen vaak geen enkel probleem. Hiervoor kunt u in de meeste gevallen gebruikmaken van een magnetron. Als u porseleinen borden wilt opwarmen in de oven is voorzichtigheid geboden. Het is belangrijk dat u daarbij rekening houdt met de maximumtemperatuur. Deze wordt bij onze ovenbestendige porseleinen borden duidelijk aangegeven. Het stevige porselein servies van Maxwell & Williams is zelfs tot een bepaalde temperatuur vriezerbestendig.

Porseleinen diepe borden

Als u uw gasten soep wilt serveren, heeft u bij Cookinglife een ruime keuze uit diverse porseleinen diep borden. Wij hebben diepe borden van Royal Doulton met een bijzonder kleurrijk design. Deze zijn onder andere zeer geschikt als pastabord. De porseleinen diepe borden van Yong hebben een moderne chique uitstraling en zijn van stevig wit porselein dat zowel in de magnetron als vaatwasser gebruikt kan worden. Naast diepe borden vindt u in ons uitgebreide assortiment ook diverse saladeschalen van porselein, aardewerk of keramiek.

Porseleinen borden kopen

Wilt u eenvoudig porseleinen borden kopen in de kwaliteitsklasse van uw voorkeur? Dan is Cookinglife het juiste adres voor u! U heeft onder andere de keuze uit:

  • Porselein van basiskwaliteit.
  • Durable porselein met aluminiumlegering en een laag percentage beenderas.
  • Fine Bone China porselein met 40 à 50% beenderas

Als u porseleinen borden wilt kopen met een laag gewicht en een hoog witheidsgehalte, dan is Fine Bone China voor u de beste keuze. Onze medewerkers van de klantenservice geven u graag advies! Bestel voordelig en eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering!

Speciaal Geselecteerd