Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Porseleinen schaal

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Porseleinen schaal

Als u een maaltijd stijlvol opdient in een porseleinen schaal, zien uw gerechten er nog aantrekkelijker uit. Porselein heeft niet alleen een chique uitstraling, maar is ook heel stevig. Daardoor is dit materiaal vaak ook vaatwasser- en magnetronbestendig. Zoekt u een porseleinen schaal die met alle recht stralend wit genoemd kan worden? Kies dan voor onze Bone China collectie waaraan witte beenderas is toegevoegd. Een porseleinen schaal die hieruit is vervaardigd is nóg steviger en bovendien een stuk lichter van gewicht. Bekijk ons ruime assortiment met topmerken zoals Royal Doulton en Maxwell & Williams en bestel eenvoudig online!

Porseleinen schaal oven

Wilt u een heerlijk gerecht bereiden en direct uw porseleinen schaal in de oven zetten? Bij Cookinglife kiest u gemakkelijk porselein servies dat in de oven of zelfs de vriezer kan! Of deze optie beschikbaar is, leest u eenvoudig bij onze uitgebreide productinformatie. De temperatuur waarin het porselein bij de productie is gebakken bepaalt de mate van hittebestendigheid. Hier geldt: hoe heter hoe beter! Vrijwel elke porseleinen schaal die oven geschikt is, kan ook in de vaatwasser!

Porseleinen schaal kopen

U heeft een ruime keuze uit diverse afmetingen en designs als u een porseleinen schaal wilt kopen bij Cookinglife. Zo kunt u ook bij ons terecht voor ovale kommen van porselein of andere duurzame materialen. In onze webshop kunt u een porseleinen schaal bestellen van zowel klassieke als trendy merken. Houdt u van stralend wit of van wit porselein in combinatie met verschillende kleuren en designs? Royal Doulton geeft kleur aan uw servies en is tegelijk chic en elegant! Een porseleinen schaal kopen doet u eenvoudig en snel bij Cookinglife!

Speciaal Geselecteerd