Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Puntzeef

Sauzen, soepen of bloem zeven zonder naast uw kom te knoeien? Alleen met een puntzeef passeert u snel en eenvoudig de ingrediënten rechtstreeks in de kom. 

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Puntzeef

Een puntzeef of chinois is een ideale keukenhulp voor het zeven of filteren van bloem, soepen of sauzen. Vanwege de trechtervorm zullen de vloeistoffen in een straal de kom bereiken en de vaste bestanddelen achterblijven in de punt. In de puntzeef kan ook gemakkelijk een passeerdoek gelegd worden en hiermee zeer fijn vloeistoffen passeren.

Puntzeef gebruiken

Voor gebruik van de puntzeef heeft u een kom of een pan, de puntzeef en eventueel een pollepel nodig. Plaats de puntzeef op uw kom of pan en giet, of schep met een pollepel, de vloeistof in de zeef. Wanneer de vloeistof niet goed door de zeef vloeit, druk dan met de pollepel de pulp zachtjes tegen de zeef. Op deze manier kunt u soepen, sauzen en bloem eenvoudig zeven.

Puntzeef kopen

Cookinglife biedt ruime keuze in puntzeven. In ons assortiment hebben we puntzeven met een draadzeef wanneer u vloeistoffen of bloem zeer fijn wilt zeven. Ook bieden we puntzeven met kleine gaatjes voor vloeistoffen die minder fijn gezeefd hoeven worden. Beide zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en hebben allemaal een handige tegengreep voor meer stabiliteit.

Speciaal Geselecteerd