Quesadillas, een soort Mexicaanse kruising tussen een krokante pannenkoek en een tosti, is hier thuis grote favoriet. Zeker in de herfst en winter is het een soort comfortfood en is het een heerlijk vooruitzicht om te weten dat ze ’s avonds op het menu staan. Deze keer maakte ik behoorlijk gezonde quesadillas met extra groenten, die ook nog vegetarisch zijn. Smullen!
Recept
Quesadillas, een soort Mexicaanse kruising tussen een krokante pannenkoek en een tosti, is hier thuis grote favoriet. Zeker in de herfst en winter is het een soort comfortfood .
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | 4 personen |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 25 min |
Totaal | 40 min |
Voor deze quesadillas gebruik ik een kleine pan om de vulling van aubergine, paprika, ui, knoflook en tomaat in te bereiden. In een grote pan beleg ik vervolgens de wraps en zo heb je maar twee pannen nodig om dit gerecht te bereiden. Easy peasy en super lekker!