Recepten
Hoofdgerechten
Lunch
Vegetarisch
Glutenvrij
Recept
Quesadilla met aubergine, paprika en kaas
Quesadillas, een soort Mexicaanse kruising tussen een krokante pannenkoek en een tosti, is hier thuis grote favoriet. Zeker in de herfst en winter is het een soort comfortfood .
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | 4 porties |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 25 min |
---|---|
Totaal | 40 min |
Benodigdheden
- Koekenpan
- Snijplanken
- Keukenmes
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 paprika
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram tomaten in blik
- 1 avocado
- halve citroen
- paar blaadjes basilicum
- snuf zout en peper
- 4 (glutenvrije) wraps
- 100 gram geraspte kaas