Quichevorm

Wilt u voor uw verjaardag een heerlijke hartige taart op tafel zetten? Dan heeft Cookinglife een quichevorm voor u. De geribbelde rand van de vormen van Maxwell & Williams en Emile Henry is zeer geschikt is voor het maken van quiches. De vormen van deze topmerken kunnen zowel in de oven als in de vriezer. Aan het einde van de avond kan de quichevorm eenvoudig in de vaatwasser terwijl u gezellig bij uw gasten kunt blijven zitten.  

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

Quichevorm

Wilt u voor uw verjaardag een heerlijke hartige taart op tafel zetten? Dan heeft Cookinglife een quichevorm voor u!

Grote quichevorm

Voor een huis vol gasten is een grote quichevorm erg handig. Bij Cookinglife vindt u vormen van meer dan 30 cm. Hiermee kunt u al uw gasten voorzien van een heerlijk stuk zelfgemaakte hartige taart. Als u dat wilt, kunt u de taart al eerder bakken. De grote quichevorm is geschikt voor de oven en magnetron zodat u de quiche eenvoudig op kunt warmen als uw bezoek is gearriveerd. Bekijk ons ruime assortiment om de meest geschikte quichevorm te vinden!

Mini quichevorm

Wilt u voor iedere gast een leuk voorgerecht op tafel zetten? Dan heeft Maxwell & Williams een mini quichevorm die zeer geschikt is voor één  persoon. Voor enthousiaste thuiskoks is dit product perfect om mee te experimenteren. Maak bijvoorbeeld ook eens een overheerlijke spinazie- of vistaart met een mini quichevorm. Ook mooi om te combineren met ander porselein uit de Maxwell & Williams collectie.

Quichevorm Emile Henry

Zet u graag een Bourgondisch feestmaal op tafel? Met een quichevorm van Emile Henry komt u gelijk in deze sfeer. De ambachtelijk gemaakte vorm van aardewerk is in prachtige kleuren verkrijgbaar. De hoogstaande producten uit de Emile Henry Ovenware collectie zorgen ervoor dat de hartige taarten lang warm blijven. Voor een verrassend effect is de quichevorm van Emile Henry ook verkrijgbaar met een elegant golvende rand. Zo krijgt uw klassieke gerecht een speelse twist!

Quichevorm kopen

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u zo snel mogelijk hartige taarten bakken? Bij Cookinglife kunt u eenvoudig online een quichevorm kopen. Wij leveren uw bestelling binnen enkele dagen, zodat u snel aan de slag kunt. Houdt u niet alleen van hartige taarten, maar wilt u ook zoete lekkernijen bakken? Bekijk dan direct alle producten in ons ruime assortiment Bakbenodigdheden!