Momenteel is het erg druk op onze klantenservice, we proberen je zo snel mogelijk te helpen en vragen om je begrip
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Richardson Sheffield Scandi

Nieuwste producten:

2 producten:

Richardson Sheffield Scandi

Richardson Sheffield ScandiEen nieuwere serie binnen het Richardson Sheffield assortiment is de Scandi lijn. Deze lijn bestaat uit de meest gebruikte messen in de keuken. Dit zijn het koksmes, het santokumes, de kleine officemesjes, het broodmes en het vleesmes. Met deze messen kun je alle snij taken in de keuken uitvoeren. Ben je opzoek naar een compleet nieuwe set? De Richardson Sheffield Scandi serie heeft ook een uniek 6-delige messenblok. Dit blok is gemaakt van essenhout en wordt geleverd met de vijf meest gangbare messen uit de serie.

Richardson Sheffield Scandi Messen

De heften van de Scandi messen zijn gemaakt van massief essenhout. Deze zijn aan elkaar geklonken, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Dit maakt de luxe gevormde handgrepen erg sierlijk.

Wij raden je aan Richardson Sheffield messen direct na gebruik te reinigen met een warm sopje of gewoon onder de warme kraan. Wel direct na reiniging afdrogen. Zo voorkom je oxidatie plekjes op het lemmet. Dit alles zorgt voor een optimale levensduur van de messen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews