Vandaag weer inspiratie voor een lekkere glutenvrije avondmaaltijd: rijstnoedels met zalm. Ik vind niets fijner dan een snelle maaltijd op tafel zetten na een lange dag werken, maar dan natuurlijk wel eentje die gezond is én glutenvrij. De rijstnoedels hoef je slechts 4 minuten te koken en ook de zalm is binnen 6-8 minuten gaar en dus staat je eten zo op tafel. Ideaal toch?
Recept
Dit recept staat binnen 15 minuten op tafel!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Fusion |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Je kunt natuurlijk ook een ander soort vis gebruiken, als je niet van zalm houdt, maar persoonlijk vind ik zalm zo lekker! Zeker in de combinatie met het zilte van de zeekraal en nori en de notige smaak van sesamzaadjes en sesamolie. Om je vingers bij op te eten :-).
Naast dat het gewoon enorm lekker is, is het gerecht super snel klaar; 15 minuutjes koken. Ideaal toch? Fijn voor als je een drukke avond hebt of nog moet sporten. De zalm, norivellen en zeekraal kun je trouwens gewoon allemaal bij de supermarkt kopen.