Deze risotto met spinazie en pesto is helemaal het einde. Zo fantastisch lekker! Het receptje kwam ik tegen en ik heb het iets aangepast zodat het helemaal aan mijn smaak voldeed. Toevallig maakte ik het ‘s middags al (in verband met daglicht voor de foto’s) en kwamen mijn ouders nog even snel koffie drinken voor zij op reis gingen. Ze vonden de spinazie risotto zo lekker, dat we hebben besloten om dit als voor- of tussengerechtje te maken met kerst. Door de romige, volle smaak is het echt een perfect gerecht voor het kerst diner!
Recept
Wie wordt er niet blij van risotto? Hier vonden ze de spinazie risotto zo lekker, dat we hebben besloten om dit als voor- of tussengerechtje te maken met kerst. Door de romige, volle smaak is het hier perfect bij!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | 2-3 personen |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 30 min |
Totaal | 45 min |
Pesto kun je trouwens ook heel makkelijk maken, ook een dag van te voren al. De lekkere pesto met geitenkaas van mijn moeder past perfect bij deze risotto met spinazie. Krijg je veganisten te eten? Dan is deze spinazie risotto ook een fijn gerecht. Let er wel op dat je vegan bouillon én kaas gebruikt. Reken maar dat iedereen ervan zal smullen!