Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Roerzeef

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Roerzeef

Met de multifunctionele roerzeef van Cookinglife pureert u eenvoudig zachte groente en fruit tot een vers babyhapje, een dikke voedzame soep, een fruitmoes en meer. Bovenop zit een draaimechanisme waarmee het fruit tegen de zeef aan wordt gedrukt. Het voordeel van de roerzeef is dat de pitjes niet worden vermaalt, zoals bij een blender of staafmixer, maar dat ze samen met de velletjes in de zeef achterblijven waardoor de puree gelijk gezeefd is.

Roerzeef kopen

Bij Cookinglife.nl zijn roerzeven in verschillende maten verkrijgbaar. Cosy & Trendy heeft een roerzeef met een diameter van 19 cm, 24cm en van 28cm. Alle roerzeven worden geleverd met drie verschillende schijven met gaatjes van diverse grootte.

Roerzeef RVS

Bespaar ruimte in uw keukenkastje en hang uw RVS roerzeef met de ophangbeugel gewoon aan de muur. Onze roerzeven zijn gemaakt van elegant hoogwaardig roestvrijstaal en zijn daardoor een echte blikvanger in de keuken. De klassieke roerzeef is een onmisbare keukenhulp in de moderne keuken, wanneer u op simpele wijze groente, fruit en aardappels wilt pureren tot een lekkere moes of puree! 

Speciaal Geselecteerd