Royal Doulton 1815 Bright Colours

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Royal Doulton 1815 Bright Colours

Op zoek naar vrolijk servies? Dan ben je bij het servies van de collectie Royal Doulton 1815 Bright Colours aan het goede adres. De collectie 1815 Bright Colours bestaat uit diverse kommen, schalen, borden en mokken gemaakt van hoogwaardig porselein. De collectie is vernoemd naar het oprichtingsjaar van Royal Doulton: dit was in 1815. John Doulton startte in 1815 het inmiddels wereldberoemde merk in aardewerk en keukengerei. De collectie Bright Colours biedt leuk, vrolijk en stoer servies dat iedere gedekte tafel een heel eigen look en sfeer geeft!

1815 Bright Colours Porselein

Het servies van de collectie Bright Colours is gemaakt van hoogwaardig porselein. Waardoor de kommen, schotels, mokken en schalen gemakkelijk zijn te reinigen na gebruik, dit kan namelijk gewoon in de vaatwasmachine! Daarnaast is het servies ook magentronbestendig, je avondmaal kan gemakkelijk opgewarmd worden in de magnetron met het servies van 1815 Bright Colours. 

Royal Doulton 1815 Bright Colours Kopen

Bij Cookinglife kun je snel en eenvoudig en bestelling plaatsen. Daarnaast profieer je van scherpe prijzen, diverse betalingsmogelijkheden en zeer snelle verzending. Is het product op voorraad? Dan heb je het morgen in huis. Zo heb je binnen een mum van tijd je stijlvolle servies van Royal Doulton in huis!