×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Royal Leerdam Allure

1 producten

Royal Leerdam Allure

Bent u op zoek naar klassieke wijnglazen die uw diners met vrienden en familie naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan de Royal Leerdam Allure collectie van Cookinglife! Zoals de naam al zegt kan er met een detail als glazen, allure worden aangebracht aan een stijlvol gedekte tafel. Het Allure  glas kent een elegante kelkvorm die sierlijk balanceert op een ranke, lange voet. De gracieuze Royal Leerdam Allure glazen lenen zich uitstekend voor exclusieve witte en rode wijnen, voor thuis of in uw horecaonderneming.

Royal Leerdam Allure wijnglazen
 

Wilt u eenheid creëren op uw zorgvuldig gedekte tafel? Naast de collectie Royal Leerdam Allure wijnglazen met verschillende inhoudsmaten  vindt u bij Cookinglife ook het Allure Champagneglas. Zo kunt u ook wanneer u iets te vieren hebt uw tafel dekken met glazen met gelijke vormgeving voor een perfect afgewerkt geheel. U vindt in onze webwinkel bovendien de Allure waterglazen, zodat u in stijl af en toe kunt afwisselen met een glaasje verfrissend bronwater.

Voor de echte wijnpuristen vindt u in onze webwinkel de Royal Leerdam Bouquet wijnglazen. Deze glazen zijn in eerste instantie ontworpen om de wijn optimaal tot z’n recht te laten komen en vervolgens afgewerkt met een klassiek design. Deze reeks en de Royal Leerdam Allure wijnglazen bestelt u veilig en snel bij Cookinglife!

Terug naar boven