×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Royal Leerdam Plaza

3 producten

Royal Leerdam Plaza

Het helpt bij de spijsvertering! Het is goed voor de bloedsomloop! Het is gewoon lekker! De ontwerpers van Royal Leerdam Plaza zijn zich hier terdege bewust van. Want iedere liefhebber weet toch dat er voor het nuttigen van een goed glas wijn geen verantwoording nodig is? De Royal Leerdam Plaza glazen bewijzen maar dat men dit bij deze gerenommeerde glasblazerij maar al te goed begrepen heeft. In de webwinkel van Cookinglife kunt u kiezen uit meerdere modellen van deze prachtige wijnglazen van zeer hoge kwaliteit. Geniet van uw welverdiende wijntje met de Royal Leerdam Plaza glazen!

Royal Leerdam Plaza wijnglas

Als u wijn drinkt uit een Royal Leerdam Plaza wijnglas, dan weet u pas echt zeker dat u aan het genieten bent. Deze elegante wijnglazen hebben een simpel, doch effectief design en stralen daardoor een tijdloos karakter uit. Hierom maakt het niet uit op wat voor manier uw glazenkast, keuken of eettafel is ingericht want een Royal Leerdam Plaza wijnglas past overal bij! De glazen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Op het eerste oog zit het verschil hem voornamelijk in de lengte van de steel en de verhouding met de hoogte van het glas. De verschillende uitvoeringen zijn glazen met een inhoud van 35cl (196mm hoog), 25cl (204mm hoog), 33cl (212mm hoog) en 44cl (222mm hoog). Kijk in de webwinkel van Cookinglife welk Royal Leerdam Plaza wijnglas het beste bij u past!

Royal Leerdam Plaza kopen

Wilt u de prestigieuze glazen van Royal Leerdam Plaza kopen? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij Cookinglife! Ook vele andere sets zijn hier beschikbaar, zoals Royal Leerdam Eminence en de Royal Leerdam Experts Collection. U kunt de glazen per stuk kopen maar u bent voordeliger uit als u verpakkingen aanschaft met meerdere glazen. Hiermee profiteert u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Verras uw gasten en overtref uzelf met de elegante Royal Leerdam Plaza glazen en transformeer uw diner tot een evenement van formaat!

Terug naar boven