×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

Royal Leerdam

Als u glazen van hoge kwaliteit zoekt voor welke drank en welke gelegenheid dan ook, dan vindt u ze in de grote selectie Royal Leerdam glazen in de webshop van Cookinglife! De glazen van deze gerenommeerde glasfabriek zijn namelijk vervaardigd volgens de ambachtelijke traditie en met groot vakmanschap. De hoogwaardige grondstoffen die worden gebruikt geven een bijzonder stralend effect, een prachtige klankkleur en helderheid. Royal Leerdam Crystal werd in 1878 opgericht en kreeg in 1953 voor hun verdiensten een koninklijk predicaat. Dus als u traditie en kwaliteit wilt ervaren, dan drinkt u uit een Royal Leerdam glas!

Royal Leerdam glazen

In het ruime assortiment van Cookinglife vindt u Royal Leerdam glazen voor iedere gelegenheid. De glazen zijn niet alleen kwalitatief heel hoog maar ook zeer divers in soorten. Niet alleen liefhebbers van wijn en champagne hebben profijt bij de elegante Royal Leerdam glazen. Ook als u een voorkeur heeft voor longdrinks, mixdranken of een stevige borrel vindt u bij ons een ruime selectie aan glazen van verschillende groottes, vormen en volumes. Wat drinkt u? Dat bepaalt u helemaal zelf. Waaruit drinkt ? Uit onze prestigieuze Royal Leerdam glazen, natuurlijk!


Royal Leerdam wijnglazen

Via de webwinkel van Cookinglife kunt u een ruime keuze maken uit ons grote aanbod aan Royal Leerdam wijnglazen. Er zijn vele verschillende sets verkrijgbaar, ieder in een andere exclusieve vorm en met een andere inhoudscapaciteit. Tevens vindt u sets die duidelijk het verschil aangeven van de specifieke wijnen waarvoor ze bedoeld zijn, zoals de Royal Leerdam Experts Collection. Wijnenthousiasten vinden alles wat ze nodig hebben in de Royal Leerdam wijnglazen van Cookinglife!