Soms heb je gewoon niet zo'n zin in weer een boterham als lunch. En het kan voorkomen dat je nog van alles in de koelkast hebt liggen, maar niet weet wat je er mee moet. In het kader van duurzaamheid gooien we tegenwoordig liever niks weg, wat betekent dat deze salade er elke keer net iets anders uit kan zien. Het is maar net wat je in de koelkast hebt liggen! Dit keer maken we gebruik van onder andere een halve aubergine en een aangebroken zak rucola.
Recept
als lunch salade
Gang | Bijgerecht/lunch |
---|---|
Keuken | |
Porties | 1 persoon |
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Totaal | 10 min |
Elke keer kan deze salade er dus anders uit zien! Ingrediënten die lang te bewaren zijn zoals zongedroogde tomaten, olijven, kappertjes etc. zijn erg handig om in huis te hebben, zodat je een heerlijke salade kunt maken met alle verse groenten waarvan je nog een restje over hebt! Tomaten, een stuk komkommer, paprika, courgette, noem het maar op.