Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Sareva Karaffen

7 producten

Sareva Karaffen

Met de Sareva Karaffen haal je handigheid en iets unieks in huis. De Sareva Karaffen zijn er in vele formaten en zijn onder andere geschikt voor het serveren whisky, wijn of water. Naast dat de Sareva Karaffen enorm praktisch zijn brengen ze tegelijkertijd ook een hoop vrolijkheid in je keuken of op tafel. Waar ga jij de Sareva Karaffen voor gebruiken?

Karaf

Als jij op zoek bent naar iets om wijn, sterke drank of water op een bijzondere manier te serveren, dan is een karaf precies wat jij zoekt! Een karaf dient als sierfles voor tijdens het eten en fleurt tegelijkertijd ook nog eens je interieur op. Zet bijvoorbeeld tijdens het eten een karaf met water, limoen en ijs op tafel en je creëert gelijk een leuk effect. Ook handig voor in de zomer of voor een feestje! Natuurlijk kun je de karaf ook vullen met je favoriete drankje.

Whiskey karaf

Wat is nou chiquer en sierlijker dan je favoriete whiskey te serveren in een speciaal whiskey karaf. Een wiskey karaf is er dus voor de echte whiskey liefhebber. De dop die met de whiskey karaf wordt meegeleverd zorgt ervoor dat de whiskey luchtdicht kan worden afgesloten. 

Beugelfles

Op zoek naar een handige en leuke fles voor het serveren en bewaren van melk, likeuren, ranja, of water? Dan is een beugelfles een originele manier. Een beugelfles is een fles dat beschikt over afsluiting door middel van een beugeldop. Deze beugeldop zorgt ervoor dat de inhoud van de beugelfles zijn kwaliteit behoudt. Naast dat een beugelfles dient voor het bewaren van verschillende vloeistoffen, is ook leuk ter decoratie! TIP: Vul een beugelfles met ja favoriete bloemen en fleur je tafel of kastje op!

Terug naar boven