Saveur Pure

De collectie van Saveur Pure is onderdeel van het merk Style de Vie. Met deze collectie geeft de naam al aan dat het doelt op pure smaak. Daarmee wordt het omgaan met en het bereiden van eten bedoeld op een natuurlijk en pure manier. De Saveur Pure collectie bevat onder andere beugelflesjes, Mason Jars met toebehoren, weckpotten en een drinkdispenser.

Saveur Pure glaswerk

De Saveur pure collectie oogt erg eigentijds en heeft een hippe touch met als resultaat een prachtige glaswerkcollectie. De collectie bevat onder andere beugelflesjes voor tafelwater of olijfolie met eigen smaakje bijvoorbeeld. Hiermee geeft u uw tafel een luxe en pure uistraling. De Saveur Pure Beugelfles is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Filter op:

Saveur Pure

Saveur Pure voorraadpot

De Saveur Pure Mason Jars zijn ideaal voor het inmaken en wecken van groente en fruit en daarnaast ook te gebruiken als voorraadpot. De mason jars zijn beschikbaar is verschillende formaten en uitvoeringen. Zo is er onder andere de Saveur Pure Mason Jar met handvat. Met deze drinkbeker presenteert u drankjes op een originele manier. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan smoothies, cocktails en diverse andere koele en warme dranken zoals ijskoffie of latte macchiato.

Saveur Pure weckpot

De Saveur Pure weckpotten zijn beschikbaar in verschillende formaten. De potten zijn te gebruiken om te wecken of om te gebruiken als voorraadpot. Zo kunt u bijvoorbeeld uw muesli of rijst bewaren in de potten of kunt u het gebruiken voor het wecken van verschillende soorten fruit en groenten.