Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Schott Zwiesel Vivid Senses

6 producten

Schott Zwiesel Vivid Senses

Met de Vivid Senses serie, voorheen de Schott Zwiesel Sensa serie genoemd, wordt modern wijngenot heel eenvoudig: want met slechts vijf glasvormen komen alle wijnstijlen in deze serie aan bod. Het maakt niet uit of het rode wijn, witte wijn of rosé is. Welk glas wordt gekozen, wordt uitsluitend bepaald door het aroma van de wijn - en niet door de kleur. 

Ook valt deze collectie nu onder de naam Zwiesel Glas. Dit is een onderdeel van het merk Schott Zwiesel en heeft hier zijn exclusievere collecties onder gevestigd. Naast de serie Vivid Senses, vallen ook Tavoro en Pure/Belfesta onder Zwiesel Glas.

Schott Zwiesel Tritan-Kristalglas

De kwaliteit van het merk Schott Zwiesel wordt gegarandeerd door het gebruik van Tritan-Kristalglas. Dit materiaal is speciaal door Schott Zwiesel ontwikkeld en is dan ook gepatenteerd. Het Tritan-Kristalglas zorgt er voor dat de glazen van Schott Zwiesel 40% minder kans hebben op een breuk dan een gewoon glas, de helderheid blijvend is na duizenden spoelbeurten in de vaatwasmachine en voldoen de glazen van Schott Zwiesel aan de hoogste eisen voor dagelijks gebruik die door internationale topklasse hotels, restaurants en cateraars gesteld zijn. Doordat alle glazen voor professioneel gebruik ontwikkeld worden, doe je hier thuis je voordeel mee. Bekijk onze informatiepagina over Schott Zwiesel Tritan voor meer informatie over dit kristalglas. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews