Slacentrifuges

Een slacentrifuge is een handige keukenaccessoire die u helpt om natte sla te drogen. Door het centrifugeren zal het water van de sla gescheiden worden. Slacentrifuges worden veelal gemaakt van kunststof en hebben verschillende diameters van bijvoorbeeld 24 of 30 centimeter.  

Filter op:

Slacentrifuges

Slacentrifuge

Met een slacentrifuge van Cookinglife droogt u razendsnel uw gewassen sla voor een gezonde salade.

Slacentrifuge

Het wordt nog weleens vergeten, maar het wassen van uw verse krop sla is belangrijk wanneer u verzekerd wilt zijn van een slak- en zandkorrelvrije salade.  Ook pesticiden spoelt u met kraanwater van de krop. Wanneer u, na het wassen, de salade snel op tafel wilt hebben, droogt u de sla snel en eenvoudig met de slacentrifuge.

Slacentrifuge kopen

Cookinglife heeft een ruim aanbod in slacentrifuges.  Maakt u regelmatig een snelle verse salade als bijgerecht voor het  hele gezin, dan zijn de slacentrifuges met een diameter van 25 tot en met 30 cm hét perfecte keukenhulpje voor u. En voor een snelle en gezonde lunch, droogt u gemakkelijk een kleine hoeveelheid verse sla met de kleinere slacentrifuges van Cookinglife.nl.

Slacentrifuge gebruiken

De slacentrifuge is zeer gemakkelijk in gebruik. Wanneer u uw krop sla gesneden en gewassen hebt, vult u het mandje van de slacentrifuge met de natte sla. Wanneer de deksel op de kom geplaatst is, draait u met de hendel het mandje rond, om de sla te centrifugeren. Zo heeft u in een handomdraai een droge verse salade.