Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

SMEG Filterkoffie Apparaat

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

SMEG Filterkoffie Apparaat

Nadat SMEG producten zoals de SMEG Waterkoker, SMEG broodrooster en de SMEG Keukenmachine succesvol op de markt heeft gebracht, introduceren zij nu het SMEG Filterkoffie Apparaat. Ideaal voor de SMEG verzamelaar of de consument die deze eyecatcher op het keukenblad wil laten pronken.

Met het koffiefilter Apparaat van SMEG maak je de lekkerste koffie. Het koffiefilter Apparaat is zelfs voorzien van een geluidsalarm wanneer je koffie klaar is. Daarnaast is de koffieintensiteit in te stellen op twee verschillende niveau's: licht of intense. Daarnaast is de waterhardheid ook instelbaar op licht, gemiddeld of hard. Koffiedeeltjes koeken aan elkaar in het filter waardoor de doorstroming vermindert. Hierdoor rek de extractietijd en er komen teveel bittere delen in de koffie terecht, het is maar net wat je lekker vindt. Met het koffiefilter apparaat kun je wel 10 kopjes koffie zetten. De SMEG Koffiefilter Apparaat is voorzien van een metalen behuizing, dit is vele malen duurzamer dan kunststof en daarom gaat het koffiefilter apparaat vele jaren mee!

SMEG Koffiefilter Apparaat Kopen

Bij Cookinglife kun je snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, diverse betalingsmogelijkheden en zeer snelle verzending! Is het product op voorraad? Dan heb je je koffiefilter apparaat van SMEG morgen in huis! Zo kan je in een mum van tijd genieten van een heerlijk kopje koffie.