SMEG Moederdag Actie

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor jouw lieve mama? SMEG komt met een moederdag actie! Bij aankoop van een SMEG staafmixer HBF01 krijg je een gratis staafmixer houder cadeau ter waarde van maar liefst 24 euro! Deze actie geldt vanaf 29 april t/m 12 mei 2019.

Hoe kan je deelnemen aan deze actie?

 1. Ga naar SMEG
 2. Vul het registratieformulier in. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail van je registratie.
 3. Print de bevestigingsmail uit en stuur deze samen met: De uitgeknipte originele barcode van de verpakking (beginnend met 8017...) en een kopie van je aankoopbewijs waarop de referentie van het aangekochte product en de aankoopdatum staat vermeld. 
 4. Vóór 12 juni 2019 (er wordt enkel rekening gehouden met de datumstempel aangebracht door de post voor de geldigheid van de deelname) in een gesloten envelop naar het volgend adres:

SMEG Nederland B.V. Antwoordnummer 46129, 1060 WB Amsterdam.

Actievoorwaarden

 • Deze actie geldt alleen voor aankopen door consumenten gedaan in Nederland in de periode van 29 april t/m 12 mei 2019.
 • Deze actie geldt alleen op de actiemodellen staafmixer HBF01RDEU Rood, HBF01BLEU Zwart, HBF01CREU Crème en HBD01PBEU Pastelblauw zolang de voorraad strekt. 
 • Alléén complete inzendingen inclusief print van de bevestigingsmail, uitgeknipte originele barcode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. 
 • Je zending dient vóór 12 juni 2019 te worden ingestuurd. Latere zendingen worden niet in behandeling genomen. 
 • Indien je deelname voldoet aan alle actievoorwaarden wordt je cadeau binnen 8 weken na ontvangst van de documenten naar je aangegeven postadres gestuurd. 
 • Indien je het cadeau niet binnen 8 weken hebt ontvangen, heb je tot 1 september 2019 de tijd om contact op te nemen met marketing@smeg.nl zodat je het cadeau alsnog kan reclameren. 
 • Het cadeau wordt alleen naar een postadres in Nederland verstuurd en beperkt zich voor eenzelfde product en één deelname per huishouden (zelfde naam, zelfde adres). Bij online aankopen dient het adres op de factuur overeen te komen met het adres op de bevestigingsmail. 
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 • SMEG behoudt zich het recht voor om de actie elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave. Druk- en typefouten voorbehouden. 
 • SMEG verschaft iedereen conform de Nederlandse privacy wetgeving op het eerste verzoek inzage in de door SMEG geregistreerde gegegevens. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. 

Bekijk in de link al onze SMEG Staafmixers.