SodaStream machines

Bent u al bekend met SodaStream? SodaStream is een apparaat dat van gewoon kraanwater koolzuurhoudend water maakt. Door een siroop toe te voegen krijgt men een koolzuurhoudende bruiswater. In ons assortiment kunt u de SodaStream Machines vinden. 

Filter op:

SodaStream machines

SodaStream

SodaStream geeft u de vrijheid om bruisende drankjes te maken in elke gewenste smaak. Cookinglife verkoopt diverse machines die op elk keukenwerkblad passen en erg gemakkelijk in gebruik zijn. Met SodaStream maakt u van kraanwater, bruisend water in een handomdraai. Op deze manier zet u heerlijke zelfgemaakte bruiswater mixen en cocktails op tafel.

SodaStream Machines

Cookinglife heeft verschillende SodaStream machines in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de SodaStream Dynamo en Source. De machines zijn te verkrijgen in de kleuren wit, zilver, zwart, rood en blauw. Met een SodaStream machine maakt u heel eenvoudig uw eigen bruiswater.

Voordat u begint met het proces haalt u eerst de klep los van de Fizz en draait u de koolzuurcontainer eenvoudig vast in de machine. Daarna doet u de klep weer dicht en u kunt beginnen!

Bovenop ziet u een display staan. Daarop kunt u aflezen hoe vol de container nog is en hoeveel koolzuur u in de fles laat lopen. U vult de SodaStream fles met water tot de aangegeven streep. Dan draait u deze onder de machine goed vast. Door middel van een piepsignaal weet u hoeveel koolzuur er in de fles zit. Één piepje is weinig, twee normaal en drie is veel. Nadat uw fles gevuld is met koolzuurwater kunt u de smaak toevoegen. U giet wat siroop in de fles, dan schudt u het geheel voorzichtig uw eigen gemaakte bruiswater is klaar!

Bent u benieuwd hoe de machine werkt? Bekijk dan deze video hoe u de SodaStream machine gebruikt. 

SodaStream kopen?

Wilt u uw eigen verfrissende smaken samen stellen? Dat kan met een van de SodaStream Machines bij Cookinglife.nl. U koopt de luxe en uitermate handige apparaten eenvoudig en snel in onze online winkel.