Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Sola Bestek

108 producten

Sola Bestek

Dineren in stijl en toe aan nieuw bestek? Dan zijn de bestekken van Sola er voor jou! De bestekken van het merk Sola zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen. Wij hebben alvast de mooiste besteksets voor jou geselecteerd!

Alle series zijn zowel als 24-delig, 50-delig en 70-delige set verkrijgbaar. Naast deze Sola besteksets zijn alle bestek onderdelen los te verkrijgen. Dit maakt het mogelijk naast de set, los bestek bij te kopen. Ook handig wanneer de thuissituatie veranderd. Zowel voor de kleine familie als de grote verzamelaar!

Kwaliteit Sola Bestek

Het Nederlandse merk Sola maakt al bijna 100 jaar artikelen van hoge kwaliteit, waaronder duurzaam bestek. Kwaliteit vinden ze belangrijk en daarom geven ze maar liefst 10 jaar garantie op hun bestekken.

Sola bestek is gemaakt van zilverwit 18/10 edelstaal. Zilverwit edelstaal 18/10 is een staallegering van 18 delen chroomstaal en 10 delen nikkel. Door deze samenstelling is het bestek roestvrij en vaatwasser geschikt.

Wist je dat het Sola bestek met de hand gepolijst wordt? Het bestek krijgt hierdoor een rijkere uitstraling en blijft een leven lang mooi.

Sola Bestek Onderdelen

Van alle bestekseries, die online bij ons te vinden zijn, kun je losse onderdelen bij bestellen. Zo is het mogelijk jouw eigen gewenste bestek verzameling te maken. Naast het couvert- en dessertbestek zijn serveerlepels, sauslepels of slabestek handige accessoires. Verkrijgbaar bij alle Sola collecties.

Klassieke series als Sola Hollands Glad of Sola Montreux zijn eenvoudig te combineren met elke gelegenheid. Zoek je elegant bestek met een sprekend design? De series Sola Lausanne en Sola Lima hebben beide een gehamerd heft. Dit geeft het bestek een bijzondere uitstraling waar je je gasten mee kan verrassen!

Terug naar boven