Spatel

In de keuken mag zeker geen spatel ontbreken. Op deze manier kunt u uw ingrediënten mengen, schrapen en verplaatsen. Spatels zijn vaak plat en daardoor blijft er weinig aan hechten.

Filter op:

Spatel

Spatel

Een spatel wordt vaak gebruikt bij het roeren, optillen en omkeren van ingrediënten. Een spatel wordt dus voor diverse doeleinden gebruikt. Wanneer een gerecht aan het oppervlak van de pan is vastgeplakt, maakt men gebruik van een spatel om het los te krijgen. Spatels worden van verschillende materialen gemaakt. Hierbij kunt u denken aan onder andere kunststof, hout of rubber. Op deze pagina vindt u verschillende soorten spatels die worden aangeboden in onze webshop.

Houten spatel

Een houten spatel wordt vaak gebruikt voor het roeren en mengen van ingrediënten in uw gerecht. Door het gebruik van hout is de spatel veilig te gebruiken in pannen met een anti- aanbaklaag. Uw spatel reinigt u eenvoudig door het na gebruik met warm water en afwasmiddel te reinigen en daarna direct af te drogen.

Siliconen spatel

Wanneer u gebruik maakt van een siliconen spatel in de keuken, voorkomt u krassen in uw pan.  Een siliconen spatel is ook goed te gebruiken bij het bereiden van beslag, room of crème. Het is ideaal voor het verdelen en gladstrijken. Een spatel van siliconen is buigzaam en dat is erg prettig, want op deze manier buigt de spatel zich met de vorm mee zodat er niks achterblijft in uw beslagkom. De siliconen spatels uit onze webshop zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Spatel kopen?

Uw ingrediënten op een gemakkelijke manier mengen, schrapen en verplaatsen? Maak dan gebruik van een spatel. Een spatel mag zeker niet ontbreken in de keuken! Een spatel koopt u eenvoudig en snel in onze webshop met kookgerei. Wanneer u een product heeft geselecteerd, wordt de levertijd automatisch weergegeven. Mocht u nog vragen hebben over dit artikel, neemt u dan gerust contact met ons op!