Ontdek hoe je met gemak zelf heerlijke speltbroodjes kunt maken. Ideaal voor een gezond ontbijt of lunch, deze eenvoudige en snelle receptuur transformeert basis ingrediënten in versgebakken, tarwevrije genot.
Recept
Met maar een paar ingrediënten tover jij zo een heerlijk ontbijt op tafel!
Gang | Ontbijt, lunch |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Voor ca. 8 broodjes |
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Rijstijd | 40 min |
Oventijd | 15 min |
Totaal | 1 uur 15 min |
Natuurlijk zijn ze erg leuk voor een brunch of bij een zondagsontbijtje en je kunt ze met alles beleggen wat je maar wilt! Super lekker met wat zelfgemaakte pesto (met geitenkaas) of hummus. Of met wat plakjes gerookte zalm en avocado en een blaadje sla. Eigenlijk zijn ze overal lekker mee!
Wat ook leuk is, om ze in een mandje te serveren als er mensen komen eten. Of natuurlijk op een broodplankje met een kartelmes erbij. Verse broodjes zijn toch het allerlekkerst? Maak ze vooraf en bak ze dan kort af als iedereen aan tafel zit. Je gasten zullen je dankbaar zijn!