Springvorm

Een springvorm is een bakgerei die u kunt gebruiken om eenvoudig een taart te bakken. De meeste sprinvormen hebben een diameter van 12 centimeter, 24 centimeter, 28 centimeter of groter! Door de afneembare rand kunt u uw taart nog mooier presenteren. 

Filter op:

Springvorm

Voor elke taart is een geschikt taartvorm te vinden. Voor een lief, klein appeltaartje of een grote cheesecake hebben wij een mooie springvorm.

Patisse springvorm

De Silver Top lijn van Patisse is een geschikte keuze voor iedere bakliefhebber. Door de anti-kleef coating is de Patisse springvorm makkelijk te gebruiken. Door de dubbele anti-kleef coating zijn de bakvormen in de Carat lijn van Patisse te gebruiken tot wel 260 graden! Alles van Patisse bestelt u eenvoudig online bij Cookinglife.

Le Creuset springvorm

De springvormen van Le Creuset hebben een uitstekende warmteverdeling waardoor geen baksel meer mislukt. Door het gebruik van hoogwaardig koolstofstaal, vervormen deze bakvormen nooit. Bij Cookinglife vindt u een groot assortiment bakvormen van Le Creuset.

Vierkante springvorm

Ook wanneer u een vierkante taart wilt bakken, vindt u een goede springvorm bij ons. Hierin bakt u een heerlijke vierkante taart of quiche. Bij Cookinglife vind je vierkante springvormen met anti-kleef laag zodat u de taart eenvoudig uit de springvorm haalt.

Springvorm kopen

Uw springvorm koopt u eenvoudig online bij Cookinglife. Bij ons profiteert u van scherpe online prijzen. Heeft u vragen over een product? Bel ons gerust voor meer informatie.