Taartplateaus

Filter op:

Taartplateaus

Wilt u uw zelfgebakken taart op een mooie manier presenteren en goed in vorm houden? Dan zijn de taartplateaus van Cookinglife de oplossing! Hierop plaatst u gemakkelijk taarten of andere hapjes. U kunt de lekkernijen bovendien gemakkelijk opbergen in de koelkast. Om uw gebak en taart extra vers te houden zijn er taartplateaus met deksel en stolp verkrijgbaar. Bovendien kunt u bij Cookinglife terecht voor verschillende serviessets waarmee u de taart op sierlijke wijze kunt uitdelen!

Taartplateau kopen

Hoe is een taart nu mooier te serveren dan op een taartstandaard? Heeft u een feest, verjaardag of een ander gelegenheid waar taart bij komt kijken? Dan kunt u een hoge kwaliteit taartplateau kopen om op een leuke en feestelijke manier de taarten te presenteren. Naast de 'standaard' plateaus op voet zijn er draaibare taart standaarden of met stolp.

De plateau's zijn van kunststof en gaan daarom lang mee. Naast een taart kunt u ook ander gebak kwijt op onder andere de cakeplateau. Deze is rechthoekig in plaats van rond. Voor extra versheid en voornamelijk een luxe uitstraling kunt u een extra afdekstolp bestellen. Een stolp houdt uw taart en gebak vers en straalt luxe uit. 

Heeft u een groot feest en moet er veel taart uitgedeeld worden? Dit is mogelijk door de standaarden met meerdere plateau's. Hierdoor kunt u 3 of zelfs 4 taarten tegelijk plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze voor andere hapjes te gebruiken. Zo wordt taart eten een waar feest! Om meer sfeer aan de gelegenheid toe te voegen kunt u bij ons behalve een taartplateau kopen tevens prachtige gebaksvorkjes bestellen.