Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Taartrooster

6 producten

Taartrooster

Bent u een echte bakker in hart en nieren? Dan kan een hoogwaardig taartrooster niet ontbreken in uw keuken! Bij Cookinglife vindt u roosters in verschillende formaten. Naast de standaard ronde vorm hebben wij ook een rechthoekige variant. Elk taartrooster is bijzonder stevig en heeft een lange levensduur. Met behulp van onze roosters zult u vele heerlijke taarten kunnen bakken! Bekijk direct ons complete assortiment voor al uw roosters, taartplateaus en ander bakgerei!

Taartrooster gebruiken

De meeste mensen hebben een taartrooster om te gebruiken als afkoelplaats voor taarten en gebak. Op een normale bakplaat of bakvorm koelt u gebak af vanaf de bovenkant. Hierdoor kan dit proces lang duren en loopt u het risico dat de bodem zacht en klef wordt. Door het rooster koelt uw taart sneller en gelijkmatiger af en blijft de bodem heerlijk knapperig. Het is bijzonder eenvoudig om een taartrooster te gebruiken. U plaatst het product bij voorkeur op uw aanrecht of een andere vlakke ondergrond en in de buurt van uw oven. Nadat u uw taart op het rooster heeft geplaatst kunt u heerlijk ontspannen en wachten totdat deze is afgekoeld.

Taartrooster RVS

Als u op zoek bent naar een taartrooster van RVS, zit u goed bij Cookinglife! U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een rooster met ruitjes en één met ronde lijnen. Welke variant u ook kiest, een taartrooster van RVS is een absolute aanwinst voor uw keuken. Roestvrijstaal heeft namelijk weinig onderhoud nodig en gaat lang mee. Als u uw rooster na gebruik goed afwast heeft u er gegarandeerd jaren plezier van!

Taartrooster kopen

Wilt u uw bakset compleet maken en een taartrooster kopen? Dat kan bij Cookinglife! Ook andere bakproducten zoals een springvorm vindt u bij ons. Om uw taart na het bakken langer goed te houden, kunt u direct één van onze taartstolpen meebestellen als u een taartrooster gaat kopen. Zo haalt u in één keer alles in huis voor het maken en presenteren van de heerlijkste taarten. Bestel direct uw keukengerei en profiteer van onze scherpe prijzen!

Terug naar boven