Taartvorm

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Taartvorm

Bakt u graag een heerlijke taart voor een verjaardag of een speciale gelegenheid? Dan kan een taartvorm van Cookinglife niet ontbreken in uw keuken. We hebben vormen van verschillende vooraanstaande merken zoals Le Creuset en Emile Henry. U vindt voor elke gelegenheid de juiste taartvorm in ons ruime assortiment!  

Ronde taartvorm

De klassieke ronde taartvorm blijft bijzonder populair. Bij Cookinglife vindt u verschillende formaten zodat u altijd een goede taart kunt bakken. U vindt bij ons onder andere bakvormen met een goede anti-aanbaklaag zodat u de taart gemakkelijk uit de vorm kunt halen. Deze modellen zijn bovendien eenvoudig schoon te maken na gebruik. Wilt u variëren in de vorm van uw taart? U vindt bij ons naast de ronde taartvorm ook verschillende andere vormen!

Taarvorm Emile Henry

Ambachtelijk gemaakt aardewerk is kenmerkend voor detaarvorm van Emile Henry. Dit Franse merk is zeer geschikt als u graag thuis bakt, maar ook als u professioneel taarten wilt bakken. De Bourgondische levensstijl heeft als inspiratiebron gediend voor de verschillende kleuren waarin de taartvorm van Emile Henry taartvorm verkrijgbaar is. De elegante brioche vorm en de golvende rand zorgen voor een verrassend effect.

Taartvorm kopen

Heeft u zin gekregen in een zelfgebakken taart? Dan kunt u bij Cookinglife eenvoudig online een taartvorm kopen. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Zo kunt u binnen enkele dagen de lekkerste taarten op tafel zetten. Kijk ook eens bij het ruime assortiment Bakbenodigdheden en tover uw keuken om tot een ware banketbakkerij!