×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Tefal

1 producten

Tefal

De uitvinding van de antiaanbakpan is het allergrootste succes van Tefal. Hier zijn ze wereldwijd bekend mee geworden. Dit is ook niet zo gek, want het koken met dit soort pannen gaat een stuk makkelijker. Je hoeft geen chefkok te zijn om een mooi stukje vis op tafel te zetten. Aanbakken is verleden tijd! Gelukkig blijft Tefal druk bezig met doorontwikkelen. Het is dankzij de innovatieve kracht dat je nog steeds gebruiksgemak ervaart met een positief effect op je gezondheid!

Tefal koekenpan

Of je net het huis uit bent of al jaren op jezelf woont, een Tefal koekenpan is ideaal voor iedereen! Voor zowel de beginnende als de ervaren kok is een Tefalpan super handig. De thermo-spot geeft aan wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. Daarbij is het gebruik van boter of olie vrijwel overbodig. Voor bijna elke warmtebron hebben wij een Tefal koekenpan. Zoek je toch wat anders? Bekijk dan ons volledige assortiment koekenpannen!

Tefal snelkookpan

De rode thermo-spot van Tefal is misschien nog wel bekender dan de producten zelf. Weet jij bijvoorbeeld dat Tefal ook snelkookpannen maakt? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! Wanneer je hiervan al op de hoogte bent, dan weet je ongetwijfeld dat een Tefal snelkookpan ideaal is om in huis te hebben. Het is namelijk heel makkelijk om hier heerlijke gerechten mee te bereiden. Daarnaast is het ook nog eens handig om weckpotten of babyflesjes mee te steriliseren.

Is Tefal schadelijk?

Nee! In het nieuws hoor je veel over de schadelijke effecten van een Teflon antiaanbaklaag. Vroeger werd hier de kankerverwekkende stof PFOA in verwerkt. Gelukkig is dit al een aantal jaren verboden en kun je met een gerust hart heerlijke maaltijden bereiden in een Tefalpan. Tefal heeft zijn pannen zo gemaakt dat deze vrij zijn van schadelijke stoffen, maar belangrijker nog je hebt praktisch geen boter of olie meer nodig. Het is dus zelfs gezond om eten te bereiden met Tefal!

Terug naar boven