Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Uiensnijder

De ui is een onmisbare smaakmaker in veel gerechten! En met onze uiensnijders snijdt u gemakkelijk en veilig uw uien fijn, zonder dat u traanogen krijgt. Met de uiensnijders van Cookinglife zet u snel uw gerechten op tafel!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Uiensnijder

Uien snijden hoeft geen lastig en tijdrovend karwei meer te zijn, want met de uiensnijder snijdt u snel schijfjes of fijne stukjes ui voor al uw gerechten. Bent u op zoek naar een oplossing tegen tranende ogen bij het snijden van uw uien? Kies dan voor een handige uiensnijder met afsluitbare opvangbak!  

Uiensnijder professioneel

Goed voorbereid bent u met de professionele uiensnijder van Cookinglife. In een mum van tijd brengt u uw gerechten op smaak met fijn gesneden uien. Onze professionele uiensnijders zijn zeer geschikt voor voor het snijden van grote hoeveelheden uien en mag daarom niet ontbreken uit uw horecakeuken.

Tip: Ook courgettes, paprika’s en vele andere groenten snijdt u eenvoudig en snel met multifunctionele  uiensnijder. 

Uiensnijder kopen?

Cookinglife heeft een breed assortiment aan uiensnijders, uienhakkers en uienkammen. Bij een uiensnijder plaatst u de ui in het snijcompartiment en laat u de snijder al het werk doen. Een uienkam biedt u nét dat beetje hulp bij het vasthouden van de ui en een uienhakker hakt in een mum van tijd uw uien tot fijne stukjes. Koop nu handige uiensnijders bij Cookinglife en profiteer van onze scherpe online prijzen!
 

Speciaal Geselecteerd