Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Vacu Vin

Alle categorieën

Maak je favoriete cocktails!

Mojito, Tequila Sunrise of toch een Pina Colada? Maak jouw favoriete cocktails met de cocktail benodigdheden van Vacu Vin! Voor de beginnende en de professionele mixoloog zijn er allerlei producten om heerlijke cocktails te maken. 

Bekijk collectie
Maak je favoriete cocktails!

Unieke wijnpomp

In 1986 heeft Vacu Vin de wijnpomp uitgevonden en sindsdien is het product geïnnoveerd in design en werking. 

Bewaar jouw wijnen tot 10 dagen met het gebruik van de Vacu Vin wijnpomp. Met behulp van een Vacu Vin wijnstopper sluit je jouw wijnfles vacuüm af, waardoor jouw wijnen langer goed blijven. Na het horen van een klik geluid is de optimale vacuüm bereikt. Met de wijnpomp geniet je extra lang van jouw wijnen!

Bekijk collectie
Unieke wijnpomp

Cadeau inspiratie

Nog op zoek naar een cadeau voor een wijnliefhebber? Ontdek alle leuke cadeau wijnsets. Niet alleen zijn de sets leuk als cadeau, maar daarnaast kun je ook een wijnset voor jezelf kopen. Verwen jezelf of elkaar met een wijnset.

Bekijk collectie
Cadeau inspiratie

Bestsellers

Vacu Vin

Vacu Vin

In 1986 had Vacu Vin hun eerste wijnpomp uitgevonden. Dit begon allemaal met de oprichter die zag dat steeds meer mensen genoten van lekkere wijnen. De wijnpomp zorgt ervoor dat de wijn langer goed blijft, zonder dat het gaat oxideren. Het Nederlandse bedrijf wil iedereen laten genieten van hun wijnen en daarom blijven ze innoveren in hun producten. Niet alleen kun je terecht voor een wijnpomp, maar ook kun je hier cocktail shakers en ananassnijders vinden die handig zijn voor in de keuken.

Vacu Vin Wijnkoeler

De Vacu Vin wijnkoeler is het product om al jouw wijnen mee te koelen. Er zijn verschillende kleuren en uitvoeringen van de wijnkoeler, maar daarnaast zijn er ook Vacu Vin Champagnekoelers waarmee jij je champagne ook urenlang koud kan houden. Ook is een speciale Vacu Vin bierkoeler waardoor een flesje bier ook heerlijk koel blijft. De wijnkoeler moet minimaal 6 uur in de vriezer en dan kun jij de hele avond genieten van een heerlijke koude wijn. Ook al is het niet heel warm. Dan kan de Vacu Vin wijnkoeler ook goed van pas komen, want dan warmt de wijn ook niet op naar de kamertemperatuur. Na een tijdje benieuwd hoe koud de fles is? Gebruik dan de Vacu Vin wijnthermometer om hierachter te komen, want wat is beter dan wijn die goed op temperatuur is.

Vacu Vin Wijnpomp

De Vacu Vin wijnpomp en de Vacu Vin wijn accessoires zijn ideaal voor het genieten van jouw wijnen. Het assortiment bestaat uit verschillende Vacu Vin kurkentrekkers waarmee je gemakkelijk jouw drankjes kan openen, maar ook kun je hier verschillende wijnfles opzetstukken vinden om ervoor te zorgen dat de wijn zonder knoeien wordt ingeschonken. Er zijn daarnaast nog veel meer handige producten te vinden. De Vacu Vin wijnpomp is ideaal voor het opbergen van jouw wijnen. Ook zijn deze wijnpompen van goede kwaliteit met een leuke prijs. Met deze wijnpomp kun je tot maximaal 10 dagen lang genieten van jouw wijn! Dit is een ideaal product voor alle wijnliefhebbers.

Vacu Vin Cocktail Benodigdheden

Voor de cocktail genieters zijn er allerlei producten van de Vacu Vin cocktail benodigdheden. Met een cocktailshaker kun je gemakkelijk mixen, waardoor je in een mum van tijd jouw favoriete cocktail inschenkt. Ook zijn er nog veel meer handigheden waarmee je als beginner of als expert je cocktails kan maken. Je kan een heerlijke Mojito maken, maar ook is het maken van een Pina Colada zeker mogelijk. Niet alleen zijn er losse producten, maar je kan ook kiezen voor een set waardoor je gelijk kan gaan mixen. 

Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews